top of page

ELBIL

Ladebokser i Gullmyra Huseierforening

Alle innendørs garasjeplasser tilknyttet Gullmyra Huseierforening er klargjort for elbillading.
Det er kun ladebokser av merket Charge Amps og modell Halo med fast kabel type 1 og 2 som kan benyttes. De leverer opptil 7,4 kw dersom bil tillater det samt at kapasitet er tilgjengelig.

Det er kun vår samarbeidspartner Elektro Nettverk Service AS som skal stå for montering av ladeboksene. Huseierforeningen har også inngått avtale med Meshcrafts AS som administrerer etalingsløsning og support.

Hvordan bestille ladeboks?

1. Fyll ut vedlagte bestillingsskjema og send dette til elbil@ens.no og

huseierforeningen@gullmyra.no. Bestillingsbekreftelse blir sendt tilbake og montør tar kontakt direkte for å avtale monteringstidspunkt.

2. Huseierforeningen sender ut passord til trådløst internett i garasjene. Dette trengs for å registrere RFID-kort som aktiverer ladeboksene når man skal lade samt om man ønsker å ha sin egen bil «online». NB! Internettet i garasjene skal kun benyttes til oppkobling mot biler samt applikasjon for styring av ladeboks.

3. Invitasjon om tilegning av ladeboks fra betalingstjenesten Meshcrafts blir sendt direkte til mailadresse oppført i bestillingsskjemaet. Går du ikke inn og tilegner deg ladeboksen, vil du heller ikke  komme videre i prosessen. Om du ikke har fått denne invitasjonen – kontakt Meshcrafts direkte på telefon 91914554 eller support@meshcrafts.com.

4. Etter at ladeboks er installert av elektriker og invitasjon om tilegning av ladeboks er gjort – les vedlegget «Praktisk info – igangsettelse og bruk av elbillader» nøye. Alle trinnene må her følges. Hvis ikke vil du ikke komme videre i prosessen. Her vil du også finne mer praktisk info om laderne og hvordan ladeanlegget fungerer.

NB! Det må beregnes opptil 14 dager fra bestilling til ladeboks er montert samt knyttet opp til betalingstjeneste.

Har du kjøpt eller har du planer om å gå til innkjøp av Renault Zoe – ta kontakt med styret i Gullmyra Huseierforening før du legger inn bestilling på ladeboks.

Skjemaer

bottom of page